روش استفاده صحیح از ظروف مسی

نحوه اولین استفاده ازظروف مسی

برای اولین بار چگونه از ظروف مسی استفاده کنیم ؟ قبل از استفاده از ظروف مسی بهتر است داخل ظرف یک لیوان شیر بجوشانید.

تشخیص ظروف مسی اصل کار آسانی است زیرا به راحتی با دیدن رنگ مسی ظرف متوجه میشوید اگر جلا و شفافیت دارد مس اصل است ولی اگر مات و کدر بود مس تقلبی است و از آهن بجای مس استفاده شده همچنین برای تشخیص ظروف مسی تقلبی بوسیله یک آهنربا میتوانید تست کنید اگر آهن ربا به ظرف جذب شد یعنی آهن است و در صورتی که آهنربا جذب نشد مس اصل میباشد.

استفاده از ظروف مسی در بارداری بالامانع است زیرا مس یک ماده معدنی مورد نیاز بدن انسان است و ماده شیمیایی نیست که مانند ظروف تفلن از پلاستیک ساخته شده باشد و وارد غذا شود البته باید روکش قلع داخل ظرف مسی برای پخت و پز سالم باشد و در صورتی که از بین رفت برای سفیدکاری مراجعه کنید.

فواید ظروف مسی

از فواید قابلمه مسی این است که قابلمه مسی به خوبی حرارت را در تمام قسمت‌های غذا به طور یکسان پخش می‌کنند که این خود سبب پخت بهتر غذا می‌شود و در نتیجه‌ی آن غذا بهتر جا می‌افتد و خوش طعم‌تر می‌شود.

طرز پخت برنج در قابلمه مسی

در گذشته نه چندان دور اکثر قابلمه‌های خانواده‌های ایرانی از جنس مس بود و چون در کشورمان ذخایر غنی از مس داشته‌ایم و داریم در گذشته به دلیل مناسب بودن قیمت فلز مس همگان از این نوع قابلمه استفاده می‌کردند تا اینکه با روی کار آمدن فلز آلومینیوم یا همان رویی و قیمت خیلی خیلی مناسب‌ترش و روش استفاده آسان و کم‌هزینه‌اش (همان‌طور که می‌دانید قابلمه‌های مسی باید هرچند وقت قلع اندود شوند و این کار نیز هزینه زیادی می‌برد) به مرور پا جای قابلمه مسی گذاشت و شاید نود درصد مردم قابلمه‌های مسی خود را فروختند و از قابلمه‌های رویی یا همان آلومینیومی و یا قابلمه‌های جدید به اصطلاح چدن (که البته بد نیست بدانید گه قابلمه‌های به اصطلاح چدن موجود در بازار که با انواع و اقسام برندهای خارجی و ایرانی عرضه می‌شوند چدن نیستند و فلز آلومینیوم خشک هستند) برای پخت‌وپز خود استفاده کردند و حالا دوباره با توجه به خواص پخت در قابلمه مسی دوباره مردم به سمت این قابلمه‌ها تشویق شده‌اند و به قولی بازار قابلمه‌های مسی داغ شده است.

فواید مس برای سلامتی شامل رشد مناسب بدن، استفاده کارآمد و موثر از آهن، واکنش‌های مناسب آنزیمی و نیز بهبود سلامت بافت‌های همبند، مو و چشم است این ماده همچنین برای جلوگیری از پیری زودرس و تولید انرژی بسیار مهم است علاوه بر این موارد، ریتم قلبی منظم، غده تیروئید تنظیم شده، کاهش نشانه‌های مرتبط با التهاب مفاصل، درمان سریع زخم، افزایش تشکیل گلبول‌های قرمز خون و کاهش کلسترول سایر مزایای مس برای سلامتی است.

مس در داخل بدن تولید نمی‌شود ، بنابراین باید از طریق منابع خارجی وارد بدن گردد مس سومین ماده معدنی در بدن است و تقریبا توسط پروتئین پلاسمای خون با نام سرولوپلاسمین حمل می‌شود در گذشته نیز ما ایرانی‌ها به علم اینکه جنس قابلمه در کیفیت و خواص غذا تاثیر دارد رسیده بودیم در قدیم مردم هروقت که در قابلمه مسی غذا درست می‌کردند حتما در آن کفیگر و یا ملاقه‌ای آهنی که حسوم نام داشت قرار می‌دادند تا نیاز بدن به مس و آهن را از این طریق تامین کنند و که این کار به راحتی این نیاز را بر طرف می‌کرد و مردم در سلامت بودند هیچ کس نمی‌دانست چرا باید این کفگیر درون قابلمه مسی قرار بگیرد، فقط می‌دانستند برای پخت غذا خیلی خوب است.

ظروف غذا یکی از مهمترین و موثرترین عوامل موفقیت در آشپزی است. ظرف غذا در خوش طعم و خوشمزه شدن غذا بسیار اهمیت دارد. مس ماده ضروری بدن است و باعث به وجود آمدن گلبول های قرمز می شود و نوشیدن آب در ظروف مسی باعث تقویت پوست و مو و مفاصل می گردد

ظرف غذا، یکی از مهمترین وسایلی است که در خانه برای خوردن و نوشیدن به آن نیاز داریم، اما چه باور کنید چه باور نکنید، ظروف مسی، دارای فواید سلامتی برای بدن است.
هر روز ،مردم برای خوردن و آشامیدن در منزل خود از ظروف غذا استفاده می کنند ؛ ظروف غذا شامل بشقاب، چنگال، قاشق، نعلبکی، لیوان، چاقو و دیگر ظروف مورد نیاز در آشپزخانه است.

در طول دهه های مختلف، مردم توانستند انواع مختلفی از ظروف را از مواد مختلف تولید کنند برخی از ظروف غذا وجود دارند، که واقعا برای سلامتی بدن مفید هستند و در مقابل برخی از مواد و متریال ها حاوی مواد شیمیایی سمی، جیوه و سایر عناصر مضر برای بدن مضر هستند ،

ظروف مسی یکی از قدیمی ترین ظروفی است که مردم از دوران قدیم به دلیل خواص بسیار زیادی که دارد در آشپزی و پخت و پز غذا از ظروف مسی استفاده می کنند ظروف غذا در خوش طعم و خوشمزه شدن غذا بسیار اهمیت دارد و یکی از مهمترین و موثرترین عوامل موفقیت در آشپزی است. ظروف مسی از قدیم الایام تا کنون برای پخت غذا کاربرد داشته است . امروزه نیز استفاده از این ظروف به علت خواص متعددی که دارد رواج پیدا کرده است