چگونه ظروف مسی اصل را بشناسیم

در این مطلب میخواهیم به شما آموزش بدهیم که بتوانید در حین خرید ظروف مسی تشخیص دهید که کدام جنس واقعی هست.

هر چقدر کالای تقاضای بالاتری داشته باشد باعث میشود تقلب و سودجوی در ان بیشتر باشد در حال حاظر دیگ مسی جز لوازمی است که در جهت پخت غذای سالم مورد استفاده قرار میگیرد.

به همین دلیل از این ظروف استقبال بیشتری میشود و فرصتی برای تقلب و دادن ظروف مسی بی کیفیت به افراد می باشد.

در بازار مسگرها انواع قابلمه و تابله و کتری و قوری های مسی میبینید که همه آنها به نام اصل و ظروف مسی فروخته میشود.

ولی کیفیت و ظاهری متفاوت هستند ولی واقیعت این است که اکثر آنها از کیفیت زیادی برخوردار نیستند ولی به اسم ظروف مسی به فروش میرسد.

برای همین شما باید تخصص تشخیص ظروف مسی اصل از تقلبی را بدست آورید تا دچار افراد سودجو نشوید.

راه های تشخیص ظروف مسی اصل

اولین و راحت ترین راه تشخیص ظروف مسی اول از راه تشخیص متخصصین مسگران قدیمی و با سابقه است که آنها به شما آموزش میدهند.

اما اگر خودتان بخواهید تشخیص بدهید و اصالت ظروف را مشخص کنید به این صورت است که رنگ بدنه ای آن به رنگ درخشان سرخ می باشد که دال بر خلوص مس می باشد.

ولی ظروف مسی تقلبی که تلفیقی از برنج و مس است باعث بدنه ای رنگ زرد و مات هست.

یک روش دیگر از تشخیص ظروف مسی دقت و ظرافتی است که در طرح های بدنه آن بکار رفته این ظروف به دسته ماشینی و نیمه چکشی و کامل چکش کاری شده تقسیم می شود.

تشخیص ظروف مسی ماشینی و چکش کاری شده

ظروف مسی ماشینی بدون دست انجام میشود و توسط دستگاه خم کاری و پرس استفاده میشود.

خط های موازی و افقی روی بدنه ظرف مشخص میشود که این ظروف ماشینی بوده و جای چکش در روی بدنه وجود ندارد و ظروف مسی ماشینی قیمت نسبتا پایین تری هم دارند.

ظروف مسی نیمه چکش کاری شده با دستگاه های خم شکل و فرم میگیرند و بعد از آن توسط مسگران حرفه ای چکش کاری میشود.

اگر نگاهی به بدنه آن بیندازید میفهمید که تعداد چکش های که برخورد کرده در مقایسه با ظروف کاملا چکش کاری شده بسیار کمتر می باشد.

این ظروف قیمت متوسطی بین ظروف چکش کاری شده و نیمه چکش کاری شده دارد.

نوع بعدی و اصیل ترین نوع آن ظروف مسی کاملا چکش کاری شده است که سبنک قدیمی و سنتی دارند و قیمت آنها گران تر از همه مدل ها می باشد و در زمان بلند ارزش بیشتری پیدا میکنند.

لحیم های از آلیاژ برنج و زرد رنگ که در قسمت کنار ظرف است نشان دهنده اصیل بودن و دست ساز بودن این ظرف می باشد.

میزان محل های چکش کوچک و تعداد بالا بر روی این ظروف نشان دهنده کیفیت و ظرافت آن است.

امیدوار هستم در این مقاله توانسته باشیم که اطلاعات خوبی به شما کاربران گرامی داده باشم تا در خرید بهتر این کالا ها کمکی به شما کرده باشیم.