مشاغل ایرانی
مشاغل ایرانی
تاثیر ظروف مصرفی بر سلامتی

تاثیر ظروف بر سلامتی بدن انسان

ظرف غذا تاثیر بسزایی در سلامتی بدن انسان دارد ولی امروزه افراد توجه کمی به آنها دارند.

ظروف غذا نه تنها که بر طمع غذا اثر میگذارند بلکه کیفیت غذا را هم تغییر میدهد چه بخواهید و چه نخواهید از هر فلزی یون های داخل ظرف غذا موقع پخت و پز به غذا نفوذ میکند اگر فلز این ظرف از جنس مفیدی نباشد اثرات مثبتی ندارد ولی اگر جنس فلز آن با کیفیت باشد اثرات بسیار مثبت و خوبی را در برخواهد داشت.

اگر از فلز تفلون برای ظروف پخت و پز استفاده شود فلزی به نام کاد میوم به کار میرود که در حین حرارت یون های را آزاد کرده که داخل غذا میرود این یون برای بدن مفید نیست و حتی مضر هم هست ولی همه چیز اینجا تمام نمیشود و پوشش روی تفلون از جنس پلاستیک بوده است که در مقابله حرارت های خیلی بالا باعث سوخته شدن و پخش گاز های سمی میکند حتی اگر این ظروف خط دار نشده باشد و روی قسمت داخلی آن سالم باشد و خوردگی و زدگی نداشته باشد به دلیل اینکه درصد پایینی از این سموم وارد بدن میشود خیلی محسوس نیست و عارضه ای را نشان نمیدهد ولی به مرور زمان اثرات آن باعث ایجاد مسمومیت های غذایی در کسانی که از این ظروف استفاده میکنند میشود.

اهمیت ظروف برای مصرف غذا
اهمیت ظروف برای مصرف غذا

مشکلاتی که میتواند در اینده این ظروف برای شما ایجاد کند مشکلات گوارشی ضایعات پوستی و … می باشد.

از حرارت تجزیه تفلون و گازی که ایجاد میکند هم به محیط زیست آسیب می رساند و پرندگانی که در محدوده این گاز قرار بگیرند دچار دشواری تنفسی و عدم تعادل میگردند و یا حتی تشنج میکنند.

از دیگر فلزات مضر برای پخت و پز غذا ظروف آلومینیومی را میتوان اشاره کرد پختن غذا و حتی نگهداری غذا و جوشاندن آب در این ظروف مشکلات بسیاری ایجاد میکند از جمله بیماری آلزایمر , زخم معده , مشکلات روده و خشک شدن دهان , کم خونی , اختلال در سیستم عصبی بدن و انواع مسمومیت های کلیه و کبد و التهاب مفصل ها ایجاد میکند.

موادی که PH پایین دارند و حالت اسیدی شکل هستند باعث میشوند که آلومینیوم بیشتر در آنها حل شود مثل دوغ ، ماست ، مرکبات و مواد غذایی شور مزه و به مرور زمان آلومینیوم به حالت دون دون میشود که تایید کننده این موضوع است.

یک سری ظروف یک بار مصرف که از جنس پلی استایرن هستند که اکثر ظروف کاغذی یک بار مصرف هم از یک لایه پلاستیکی درونی آن از جنس این ماده هست که تمام این موارد باعث از بین رفتن تمامی پروتئین ها و ویتامین های غذا میشود این مواد به مرور زمان وارد بدن شده و باعث خستگی زود هنگام ناراحت یا عصبانی شدن و کم خوابی و کمتر شدن پلاکت های خون و گلوبول های قرمز خون می باشد که باعث به وجود آمدن انواع بیماری های خطرناک میشود.

بهترین ظروف برای پخت و پز

بهترین آنها برای پخت و پز و نگهداری غذا فقط از چند نوع فلز می باشد که برای بدن انسان مفید است آنها هم مس و برنج و چودنی و پیرکس که به صورت شیشه است و چینی و سفالی که کلا این 3 مورد آخر نه ضرر دارند و نه سود.

همانطور که در بخش های بالا ذکر کردیم در هنگام پخت و پز یونهای از ظرف به غذا منتقل میگردد پس با این نتیجه طبخ غذا در ظروف مسی و برنجی و چودنی شرایطی را فراهم میکند که مس و روی و آهن بدن تامین گردد و به همین صورت مقدار یون مورد نیاز را برداشت کرده و مقدار اضافی آن از روده های شما دفع میشود.

امروزه اکثر بیماری های بدن بخاطر نبود این مواد معدنی در بدن می باشد برای مثال همین ماده بسیار مهم زینگ یا همان روی که یک آنتی اکسیدان مهم و قوی در بدن است که نقش مهمی در بیماری های قلبی و مغزی دارد.

بیماری های که از مشکلات ذهنی می آید به دلیل کمبود مس و زینگ که همان روی می باشد است که باعث کندی ذهن هم میشود ظروف مسی علاوه بر اینکه دارای خواص خوبی هستند میتوانند گرما را بخوبی در ظروف پخش کرده و در پخت بهتر غذا کمک زیادی بکنند.

تاثیر ظروف بر سلامتی
تاثیر ظروف بر سلامتی
اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *