نمایش محصولات ایرانی در آریا گالری
نمایش محصولات ایرانی در آریا گالری
صنایع دستی

فروش صنایع دستی در خارج از کشور

در این سایت تعدادی از معروف ترین صنایع دستی اصفهان را به شما معرفی می کنیم. البته اگر بخواهید در کنار آشنایی با صنایع دستی نصف جهان با فهرستی از جاذبه های این شهر نیز آشنا شوید، می توانید به صفحه دیدنی ها و تفریحات اصفهان بروید و اطلاعات کاملی در مورد آنها به دست بیاورید.
کدام یک از صنایع دستی اصفهان را می شناسید؟ صنایع دستی اصفهان نماد هویت، فرهنگ و تمدن ایران است؛ این سخن را از آن رو به زبان می آوریم که هنر و فرهنگ یک جامعه از شاخصه های پیشرفت و تفکر در آن جامعه است؛ و صنایع دستی اصفهان نیز به خوبی نشان داده اند که می تواند نماد های فرهنگی ایران باشند. شما تا چه میزان با این صنایع آشنایی دارید؟چه تعداد از آن ها را به اسم می شناسید و از هر کدام تا چه حد شناخت دارید؟ در این مقاله سعی می کنیم نام مهم ترین هنر های سنتی اصفهان را معرفی و به تفسیر کوتاهی از هر کدام بپردازیم. چرا صنایع دستی در اصفهان به وفور پیدا می شود؟ قبل از اینکه به نام بردن از این هنر ها و صنایع بپردازیم بهتر است کمی از اصفهان بگوییم و دلیل این همه انباشتگی هنر ها را در این شهر بررسی ای اجمالی کنیم: اصفهان در دوره حکومت صفویان از سال ۱۰۰۷ هر.ق پایتخت ایران بود و این شرایط تا سال ۱۱۳۵ و سقوط سلسله صفویان ادامه داشت. صفویان مردمانی صلح طلب و هنر دوست بودند. معمولاً در ایران، خاندان پادشاهی و افراد طبقه‌های بالای اجتماعی متقاضی آثار هنری بوده‌اند و به شکوفایی آن کمک می‌کردند. پادشاهان صفوی نیز از این قاعده مستثنا نبودند و برخی‌شان مانند شاه تهماسب یکم و سام میرزا خود هنرمند بودند و به هنر ارج بسیاری می‌نهادند. می توان گفت تمامی صنایع دستی اصفهان در این دوره به اوج شکوفایی خود رسیدند.

در ادامه سعی می کنیم با بیشتر آن ها آشنا شویم: خاتم کاری میناکاری قلمزنی قلم کاری فیروزه کوبی کاشی کاری

صنایع دستی
صنایع دستی

در صنعت صنایع دستی اصلا تفاوتی نمیکند که شما سازنده باشید یا کارگاه کوچکی دارید که در یک اتاق باشد هر همه حالت ها میتوانید محصولات تولید شده خود را با هر تعدادی که دارید میتوانید صادر کنید و مشتری های خارج از کشور داشته باشید.

فقط شما باید بازار هدف خود را مشخص کنید و بدانید که کدام محصول شما در کدام بازار صنایع دستی پر طرفدار هست.

ممکن است شما فقط شروع کار خود را با یک مشتری استارت بزنید و حتی ارسال کالا برای حتی یک مشتری اصلا به صرفه نباشد اما اطمینان داشته باشد که حتی اگر فقط یک نفر هم به شما وفادار باشد قطعا حجم بالای از سفارش را در اینده برای شما پدیدار میشود.

کشور های که به صنایع دستی ایرانی علاقه نشان داده اند را در این مقاله معرفی کردیم و امیدوار هستیم که هنر دست شما در این کشوها هم محبوبیت بالای داشته باشد.

به جز کالاهای مثل فرش و محصولات نساجی که پر فروش ترین ها در صنایع دستی می باشند صنایع دستی میناکاری و قلمزنی هم جزو اینها هستند.

اما دیگر محصولات نظیر ظروف شیشه ای سفال و سرامیک و محصولات چوبی و حتی ظروف مسی و الباقی صنایع دستی هم توانسته است جایگاه خوبی برای خود ایجاد کند و مشتریانی پیدا کند.

در کشور های پاکستان و قطر و امارات و ژاپن و کویت و نیوزلند و زامبیا و گرجستان و ترکمنستان و ترکیه پاکستان و چین و آفریقای جنوبی الجزایر و برزیل و بوسنی و هرزگوین تایلند و سنگاپور و روسیه از گلیم ایرانی استقبال خوبی میکنند.

صنایع دستی قلمکار بازار به شدت خوبی در کشور عراق دارد و همانطور صادرات عراق به دلیل مرزی که با ایران دارد خیلی راحت تر میتوانید کار را شروع کنید پس هر چه زودتر اقدام کنید.

سفال های شیشه ای را در کشور های آسیایی و آفریقا و حتی برخی کشور های اروپای میتوان فروخت در حوزه خلیج فارس هم این محصولات محبوبیت دارد.

کشور های ترکمنستان – عراق – امارات – کویت – روسیه – ارمنستان – افغانستان – گرجستان – کانادا – انگلیس – فرانسه – لبنان – پاکستان – استرالیا – ایتالیا – سوئد – ماداگاسکار – نیجیریه – نیوزلند – تایلند و ترکیه و آلمان بازار خوبی برای ظرف های شیشه ای دارند.

صنایع دستی
صنایع دستی

محصولات چوبی و مشتقات آن نیز بخش مهمی از بازار صنایع دستی صادراتی ایران را تشکیل می دهند. کشورهای قطر، آفریقای جنوبی، عراق، آذربایجان، افغانستان، امارت متحده عربی، جیبوتی، ترکمنستان، ترکیه، مالزی،‌ لیبی،‌ اردن و قزاقستان بازارهای اصلی برای این محصولات می باشند.

آلمان، ‌امارات، بحرین و عراق بازارهای عمده برای سفال و سرامیک تولید ایران هستند. همچنین کشورهای مالزی، نیوزلند، تاجیکستان، سری لانکا، عربستان صعودی، ‌عمان، برزیل، ایتالیا،‌ اردن،‌ فرانسه، دانمارک،‌ گرجستان،‌ کنیا، لبنان، کانادا، ‌نیجریه و اتریش نیز بازارهای خوبی برای سفال و سرامیک می‌ باشند.

محصولات صنایع دستی ساخته شده از مس و مشتقات آن می‌ توانند به بازار صنایع دستی امارات، قطر، ‌ترکیه، ‌چین، ‌انگلستان، بلژیک، کلمبیا، اتریش،‌ کانادا، ‌عراق، ‌آلمان،‌ نیجریه، ‌اسپانیا، ایتالیا، ‌نیوزلند، فرانسه، ‌اردن،‌ کویت،‌ مالزی و بوسنی و هرزگوین صادر شوند.

عراق، لبنان، کانادا و امارات متحده عربی بازارهای عمده برای جواهرات سنتی ایرانی هستند.

محصولاتی مثل تذهیب و نگارگری، بهتر است به کشورهای آذربایجان، قزاقستان و کویت صادر شود.

ارمنستان،‌ امارات،‌گرجستان،‌ قزاقستان،‌ عراق،‌ آذربایجان، کنیا،‌ مالزی، بازارهای هدف برای صادرات مبلمان ایرانی به شمار می روند.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *